KONYA TRAVESTILERI

 

AP Konya Travesti Bayan Gülden

AP Konya Travesti Bayan Gülden - Resim1

Merhaba, Gülden adım. 24 yaşındayım, esmerim ve 51 kilodayım. Travestiyim, Konya Travesti seçerken dikkat etmelisiniz. Gerçi resimlerimi gönderiyorum, vs. ama yine de soyunana kadar travesti olduğumu anlatamadığım adamlar var, demedi demeyin. Buna rağmen ben A ya da P olabilirim ki her iki şekilde de sizi memnun edebilirim, istemeniz yeterlidir. Bakımlı, kendine olan güveni tam, sekse de sohbete de önem veren bir kadınım. Ben sizinle sadece kaliteli zaman geçirmek istiyorum. Çok ödeme almama gerek yok. Zaten eğer çok ödeme alacağım diye konuya odaklanırsam o zaman mutluluğu kaçırıyorum çünkü görüşmelerimdeki mutluluk büyük oranda nasıl erkeklerle zaman geçirdiğimle alakalıdır.

Eğer İstersen Seni Doğal Yollarla Da Tatmin Edebilirim

Ben genç, güzel bir kadınım ve genç, yakışıklı erkekleri tercih ediyorum. Travesti Konya da olsam duygusal türde sevişmeleri severim. Yine de hard seks yaşanacağı zaman asla kendimi geri çekmem, bilginiz olsun. Benimle alakalı merak ettiğiniz bir sürü şey olsa gerek. O zaman hadi bana ulaşın, sorun sorularınızı. Unutmayın ben de sizi tanımak istiyorum. Karşınızda sizi en az sizin kadar çok isteyen bir kadın var, bu konuda bana %100 inanabilirsiniz aşklarım. Zaten öyle olmasaydı zevk olmazdı, emin olun.

An gelir sekste köle olurum sana… an gelir sahibe. Oyun tadında olan seksler yaşamayı seviyorum. Belki de bu nedenle escort görüşmelerimde oyuncaklar da olur, bilemem! Ama bana ayak uydur, çılgın seks fikirlerimi benimle. Göreceksin, istek ve arzularım senin sadece mutlu olmana neden olacak. Bu arada sekste seks oyuncakları kullanırım ama malzeme sağlam ve kocaman. Eğer istersen seni doğal yollarla da tatmin edebilirim.

Etiket yok

680 genel görüntüleme, 1 today

  

İlan ID: 99762e66303b6c21

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız