KONYA TRAVESTILERI

 

Azgın Konya Travesti Çağrı

Azgın Konya Travesti Çağrı - Resim1

Merhaba hayatım, Çağrı adım. 25 yaş, kumral, 88 58 88 bedende ve ela gözleri olan çıtır bir minyonum. Düz saçlarım kısa, küt. Genel itibariyle güzel bir kadınım. Hatta seksiyim ki sohbet ederken bile sımsıcak bir şekilde bakarım erkeklerimin gözlerine. Bu nedenle bebeğim eminim bir şeyleri benimle yaşama detayını çok ama çok seversin. Bu arada Konya Travesti olduğum zaman yaşamana neden olacağım biseksüelliğimden de bahsetmeliyim, enfestir.

Beni sadece lezbiyen sananlar var, hayır. Ben teke tek bir seksi kadın kadına yaşayabilirim elbette ama tamamen lezbiyen değilim. Çünkü kadınlarla zaman geçirmenin bana verdiği hazzı erkeklerle zaman geçirirken de elde edebiliyorum. Zaten biseksüellik de bu demek, kişinin hem kadın hem de erkeklerle zaman geçirirken mutlu olmalı.

Biseksüel Konya Travesti Çağrı Fantazilerini Anlatıyor

Öte yandan biseksüel Konya Escort Travesti olarak kendimi en mutlu hissettiğim anlar muhakkak karma grup sekslerdir. Bu grup seksler swinger de olabilir, neden olmasın? Bu tarz seksleri… özellikle de swinger seksleri iyi bilir, iyi yaşatırım.

Teke Tek Sekslerde De En Az Grup Sekslerde Olduğu Kadar Çok İyi Hissettiririm

Kendimle alakalı bahsetmem gereken birkaç önemli detay daha var. Bunlardan biri, şu ana kadar bahsettiğim seks türleri grup sekslerle alakalıydı ama ben teke tek sekslerde de en az grup sekslerde olduğu kadar çok iyi hissettiririm, bu konuda hiç endişeniz olmasın. Bu anları seks oyuncaklarıyla süsleyebilirim hatta bu anlara özel giyinip – sizi giyindirebilirim. Öte yandan benimle alakalı bilmeniz gereken bir diğer önemli detay sekste sağlık ve temizliğe verdiğim önemdir. Çılgın seksler yaşarız sorun yok ama sağlıklı ve temizse. Kimsenin sağlığından olmasını asla istemem.

Etiket yok

920 genel görüntüleme, 1 today

  

İlan ID: 60062bf5445df145

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız