KONYA TRAVESTILERI

 

Eve Alan Konya Travesti Bayan Aynur

Eve Alan Konya Travesti Bayan Aynur - Resim1

28 yaşındayım, açık tenli ve mavi gözleri olan 61 kilo bir kadınım. Pamuk gibi her yerim, yumuşacık. 91 61 91 olan vücudumun kusursuzluğuna bayılırsın. Uzun ve heybetli bir kadınım, anal ve oralla seni elbette memnun ederim… ama! Hayatım anal ve oral seks çok basit değil mi sizce? Elbette bu fetişler klasik ama sadece bu fetişlerle zaman geçirmek… nasıl desem? Sıkıcı! Oysa ben mizahın bile kara olanını seviyorum! Sen ne diyorsun… eğer seks yaparsam elbette “sert seks olsun” derim. Hissetmeli o seksi, yaşamalı. Önceliğim Konya Travesti olduğum sırada bana seviştiğimi hissettirecek adamlarla zaman geçirmek. Eğer öylesi özel bir adamla zaman geçiriyorsam zaten çok ödeme almama gerek yok demektir.

Sekste Kölelik Mi Sahibelik Mi Tercih Ettiğim?

Bu soruya öyle birdenbire cevap veremem. İki tutkuyu da yaşamayı çok ama çok seviyorum ama sert bir seksi köle olarak mı sahibe olarak mı yaşayacağım konusuna karar verirken o an zaman geçireceğim o erkeği görmem lazım. Kastettiğim şey sadece erkekteki bedenle alakalı değil, “eda” da denen, erkeğimdeki o halleri, sohbeti yaşamam lazım. Kısacası bir erkekle alakalı karar verirken sadece kaşına – gözüne bakmam, ruhuna kadar değerlendiririm.

Evim var… eğer seninle zaman geçireceksek o zaman hiç kuşkusuz bana geçeceğiz demektir. Tatlım, hiç merak etme. Ben Türk kadınının o enfes misafirperverliğini adeta yaşamana neden olurum. Çünkü evimin bir bölümü tamamen masajla alakalıdır. Ben masaj konusunda profesyonel bir kadınım, sana hayatının en iyi masajını yaşatacağım. Öte yandan evimde diğer bölümlerse klasik bir ev. Burada sohbet ve seks var. Hatta yatak odamdaki çekmecenin içinde dildo bile var, haberin olsun.

Etiket yok

684 genel görüntüleme, 1 today

  

İlan ID: 292629bc174c0053

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız