KONYA TRAVESTILERI

 

Güvenilir Konya Travesti Selvi

Güvenilir Konya Travesti Selvi - Resim1

29 yaşındayım, kıvırcık saçlı, fit, esmer ve heybetli bir kadınım. Hani o dışarıdan bakınca “erkek lan bu” dediğiniz tiplerden değilim. Hatta çoğu zaman travesti olduğumu söylediğim zaman şaşırıyorlar. Beni ele veren tek yanım olsa olsa sesimdir. Yine de sesim çok kalın değil, arayın – görün.

Bakımlıyım, kişisel hijyene normalde de sekste de çok önem veririm. Hatta partnerimin de bu anlamda titiz olması benim için önemlidir. Asla kondom kullanmadan birleşme olmaz. Ben oral seksi sizinle kondomsuz yaşamaya kalkmam. Tamam ama benimleyken birleşmelerde kondom olmaması gibi bir durum da söz konusu olamaz, demedi demeyin. Güzel sevişirim… hem teke tek hem de grup sekslerde ben sizleri her zaman memnun etmişimdir, bundan kuşkunuz olmasın.

Çok Kazanmak İçin Mutsuz Olamam Ben Asla!

Bir Konya Travesti bayanım evet. Hatta bu anlamda uzmanım diyebilirim e ne de olsa son 5 senedir sizinle zaman geçiriyorum. Bunca zamandır birlikteliklerimde ne üzdüm ne de üzüldüm. Bu durum sadece işinin ehli bir trav olmamla alakalı değil. Tamam ben işimin ehliyim, güzelim ve güzel sevişirim. Bu nedenle sizi eğlendiririm ama görüşmelerimi yüreğimle yaşarım, erkeklerimi seçerim ve onlara sevgilim gibi hissettiririm. İşte bu nedenle benimle zaman geçirmek sizlere çok özel hissettirir.

Ücretimle alakalı şimdilik hiçbir şey söylemeyeceğim. Yalnız şu kesin, çok kazanmak için mutsuz olamam ben asla! Yani ucuza zaman geçiririm ama muhakkak her zaman beni gerçekten memnun edecek insanlarla olurum. Bu arada yatakta hem a hem p olabilirim ki biseksüel bir yanım var. Eğer arzu ederseniz sizi bu yanımla da memnun edebilirim. E hadi arayın, tanışalım o zaman.

Etiket yok

990 genel görüntüleme, 1 today

  

İlan ID: 76562d245d0667fe

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız