KONYA TRAVESTILERI

 

Konya’da Öğrenci Travesti Deniz

Konya'da Öğrenci Travesti Deniz - Resim1

Üniversite okuyorum, 23 yaşında ve 175cm boyu olan kaslı, fit bir gencim, yakışıklıyım. Orijinal sarışınım, mavi gözlü ve bakımlı olmam çok ilgi çekicidir. Bence hayatım Konya Travesti olduğum zaman sen de benim ilgime kapılıp, gideceksin. Seks benim için önemli. Seksi ancak sevdiğim erkeklerle yaşarken elde edebilirim. Biseksüelim ama sadece grup sekslerde. Teke tek bir kadınla zaman geçirmem. Bu ortamı daha çok yaşamayı en çok sevdiğim seks türleri için saklıyorum. Üstelik bu yaşamayı sevdiğim seksler için kendime gerçekten kaliteli partnerler ayarlıyorum. İşte tüm bu nedenlerle hayatım benimle zaman geçirirken çok ama çok iyi hissedeceğini sen de göreceksin.

Ne Kadar Maço O Kadar İyi!

Hem a hem de p olabilirim. Bir seksi AP olarak olduğu gibi sadece a ya da sadece p olarak da yaşayabilirim ama bana kalsa AP olduğum seksler iyidir. Bende kadınsılık yok, hatta kadınsılığı sevmem. Birlikte olduğum erkeklerin maço olması beni ayrıca memnun eder, ne kadar maço o kadar iyi! O zaman aktifken daha sert oluyorum.

Ödemem konusunda kafalarınızda soru işareti kalmasın. Eğer siz bana istediklerimi verirseniz o zaman zaten ben de sizlere seve seve istediklerinizi veririm. Şunu söylediğim zaman zaten beni anlamış olmanız lazımdı “ben eğlenmek için bu ortamdayım”. Sadece bu nedenle bile bana gelmek, benimle bir şeyler yaşamak sizlere muhteşem hissettirir. Evim var, sohbeti severim. Alkollü ise o sohbet ekstra çok severim. Masajdan falan anlamam. Hatta sohbeti biraz sizlerle olduğum ana öze fazla erotik yaşarım. Bence tatlı şeyler, benimle geçirdiğiniz anlar sizin için gerçekten özel olacak çünkü ben özel bir insanım, tanıyın – görün.

Etiket yok

1334 genel görüntüleme, 1 today

  

İlan ID: 32162ce788d353f1

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız