KONYA TRAVESTILERI

 

Mavi Gözlü Sarışın Konya Travesti Sanem

Mavi Gözlü Sarışın Konya Travesti Sanem - Resim1

Benim işim Konya Trv bayanlık. Kısaca orospuluğu meslek edinmiş bir kadınım ama orospuluğum yataktadır, karakter olarak gayet sağlamım. Üstelik işimi gerçekten seviyorum ve gerçekleştirdiğim her olay aşk tadındadır. 33 yaşında, erkekleri bilen bir kadınım. Seks konusundaki bana has kabiliyetimi de hesap edersek bu durumda sizi neden çok memnun edebildiğimi anlayabilirsin. Bende seksi deneyim çok… eğer arzu ederseniz sizi bana has tekniklerle eğlendiririm ama yok derseniz sizi sizin istediğiniz gibi eğlendiririm, sorun değil.

Ben Erkeğine Ayak Uydurmakta Zorlanmayan Bir Kadınım

Burada bazı ilanlar var sadece iş. Yani kadın iş atıyor. Travesti Konya gibi değil de sevgili gibi konuşuyor. Biliyor erkeklerim kadından ilgi, alaka beklediğini… veriyor ayarı size. Sonra ödeme almasa da harçlık adı altında yiyor sizi. Bende o gibi bir olay olmaz, güzel & genç bir kadınım, seks işçisiyim. Bazen kendimden verir, sevişirim. Tamam ama işimin karşılığını tam alırım. Ödemelerim elden olsun, sorun yok ama peşin olsun. İş başka aşk başka bir durum derler ya? Bunu diyenler sonuna kadar haklılar, bunu unutmayın. E o zaman beni tanımak isterseniz bir an önce ulaşın, hadi sizi bekliyorum. Ben de sizi tanımak istiyorum.

Seni memnun edebiliyorum çünkü sarışın ve çok güzel bir escort bayanım… ama görüşmelerimin muhteşem olmasının tek nedeni bu değil. Bende hoşuna gidecek bir sürü detay var… örneğin aşkım adeta öttürür gibi sana sakso çekerken kullandığım dilim sohbette de tatlıdır. Benimle sohbeti de enfes yaşarsın ki o sohbet neden alkollü olmasın? Hatta ben neden seni enfes bir masajla eğlendirmeyeyim, değil mi bebeğim?

Etiket yok

943 genel görüntüleme, 2 today

  

İlan ID: 27062ee8f9b67386

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız