KONYA TRAVESTILERI

 

Beni Sikerken Ağlatan Konya Travesti Meral

Beni Sikerken Ağlatan Konya Travesti Meral - Resim1

Bir Konya Travesti kendisine neden Meral ismini alır? Bilemem, anlamam. Ece gibi Su gibi hatta Naz gibi kulağa çok daha güzel gelen bir sürü isim varken üstelik. Meral bence çok demode bir isim ve köylü usulü. Yine de bu travesti sağlam güzel, esmer, 91 61 91 bedende ve uzun hatta dışarıdan baktığın zaman kadın bu ya dersin hatta hiç dönmelikle alakalı kuşkulanmazsın. Memeleri o biçim! Özel yapım. Öyle sadece hormon iğnesi eseri değil. Üstelik ses teli ameliyatı olmuş, konuşurken resmen kulağınıza bir meltem esiyor. Bunu gördüm, beğendim. Resmen deli oluyorum, Meral’i sikmem lazım diye. Arkadaşım Can var, o dedi ki kanka hem pahalı hem de yatakta bir garip, sevişirken insanı sinir ediyor, aşırı dominant dedi. Hani aşırı dominant dedi, bu beğeni meselesi kanka dedim, ben mazoşistim, sikiştiğim hatun beni esir aslın, isterim dedim. O da “iyi sen bilirsin” dedi.

Meral’le buluştum sonunda. Ödemesini yaptım ama öyle aham – şaham bir şey değil hatta bence hesaplı. Seksle alakalı konuşalım dedim önce, ona gerek yok, birbirimizi memnun etmek için buradayız, Travesti Konya olarak işimde iyiyim, merak etme dedi bana. Evine gittim, içkiler, sohbet şahane. E tabi o an sabırsızlanıyorum ama ondan bir adım gelir mi diye bekliyorum, geldi. Yanaştı yanıma, sikimi çıkarttı, yalamaya başladı. Bana sakso çekerken bir yandan da arada bir dudaklarımdan öpmesi gerçekten iyiydi, yatak odasına geçtik, sevişerek olaya devam ettik.

Bir anda o da soyundu, malafatı gerçekten sağlamdı. Hani kıllı yarak ufak durur derler ya? Bunun yarak kıllı hem de öyle böyle değil… ama yine de kocaman. Bir an için utandım. Siktiğim adamın yarağı benimkinden büyük diye. Sakso çekiyor bana, uzandım sırtüstü. Birden 69 yaptı, soktu ağzıma. Ben pasif olmam dememe kalmadı kocaman yarak abartmıyorum gırtlağıma kadar girdi.

Bir ara arkama geçti, beni domaltır gibi oldu ama eğilmiyorum, ellerini bacaklarımın arasından, önden getirdi ve götümü parmakladı. Canım yandı. Yalan yok, aslında denesem mi bunu diyorum ama içimden bir ses diyor ki olmaz ya Can duyarsa e ne de olsa sürekli geliyor. Sonra zaten aman dedim, n’olursa olsun, eğildim, kayganlaştırıcıyı sürmesine rağmen içime girerken anırdım resmen. Hatta gözümden yaş geldi. İyi dayandın, Can şimdiye kadar hüngür hüngür ağlardı dedi. O pasif oluyor mu diye sorduğum zaman, 5 buluşmadan sadece birinde sikerse siker, yoksa sabaha kadar en az 5 kere siktirir ibne götveren kendisini dedi. Bir an içim rahatladı yeminle!

Etiket yok

434 genel görüntüleme, 1 today

  

İlan ID: 5916532b228132cc

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız