KONYA TRAVESTILERI

 

Konya Akşehir’den Sevimli Travesti Lale

Konya Akşehir'den Sevimli Travesti Lale - Resim1

Selamlar… Lale ben. 29 yaşındayım ve kapalı bir kadınım, esmerim. 93 63 93 gibi bedene sahibim. Kalıplarıma sığamıyorum diyebilirim. Dolgun dudaklı, iri göğüsleri olan ve geniş kalçalı bir kadınım. Acaba bu durumları nasıl değerlendirsek? Travesti Konya görüşmelerimde olayı mükemmel yaşamakla alakalı bana gelen her çılgın teklifi değerlendiririm. O an sizlere evet demem ya da dememem tamamen olayın temiz ve sağlıklı olmasıyla alakalıdır. Yoksa bana çılgınlık konusunda geri vites yapmanız gerekmez. Gerçi saksom kondomsuz, analım da var. Görüşmelerimizin ilk anlarında sizi sıkmam ve biraz bilinen şekilde zaman geçiririm ama siz bilirsiniz, ben sizinle en değişik seksleri yaşamaya da hazırım.

Bensiz Bu Zamana Kadar Nasıl Zaman Geçirdiğine Şaşıracaksın

Konya Travesti olmak benim için çok ama çok eğlenceli bir durum çünkü adamımım kaşına – gözüne bakarım, yakışıklı ve karizmatik olan centilmen adamlarla zaman geçiririm. Aşırı olgunluğu sevmem, 55 ve sonrasına asla müsaade edemem ama bence iyi bir yaş skalam var. Bu arada genç erkekler merak etmeyin sizi de seve seve ve büyük bir uzmanlıkla memnun edebilirim. Hakkımda söyleyebileceğim bir sürü şey var. Benimle alakalı her şey masal tadında, sanki bu Dünya’dan değilim. Neden sizlere mükemmel hissettiriyorum sanıyorsunuz. Siz bana gelin de muhakkak bir nedenden ötürü eğlendiririm. Seks, sohbet ya da masaj… ya da sevgili tadında yaşattığım herhangi başka bir detayım sayesinde sizi muhakkak bir yerinizden yakalar, eğlendiririm.

Benim için grup seksler, vs. de gayet uygun ama acele etmeyin. Burada kendimle alakalı her şeyi anlatamam ya… ulaşın bana zaten bir durum değerlendirmesi yaparız. Operasyonları tamamen ben de üstlenebilirim. Nasıl mı? Yaşamak istediğin grup seksi sizin için sadece ben de organize edebilirim (mesela).

Etiket yok

833 genel görüntüleme, 1 today

  

İlan ID: 20863353416ad6f0

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız