KONYA TRAVESTILERI

 

Bol Acılı Sevenler İçin Tatlı Aşk Macerası Sunan Konya Travesti

Bol Acılı Sevenler İçin Tatlı Aşk Macerası Sunan Konya Travesti - Resim1

İnsan neden hemcinsi ile zaman geçirmek ister? Çünkü eşcinseldir. Bu durum hem karşı cins hem de hemcins ile zaman geçirmeyi seçen insanlar için biseksüellik olarak adlandırılır. Biseksüellik ise bir nevi başka bir olay gibi düşünülür ama değildir, biseksüellik düpedüz eşcinselliktir. Ben de biseksüel bir Konya Travesti kadınım. Bana bakarsanız mini eteğim, açık tenim, renkli gözlerim, kadınsı fit bedenim sayesinde bırakın erkek olduğumu sonradan kadın olduğumu bile anlayamazsınız. Böyle bir durumda ben de biseksüel olduğum için “yok ben eşcinsel değilim” diyebilirim miyim? Saçmalamayın, tabii ki diyemem. Bu durumda bana gelen erkeklerin “yok benimki sadece meraktan” demesine gerçekten anlamıyorum. O görüşme ilk bile olsa öncesi var, sen bir travesti ile birlikte olmayı hayal etmişin. Bu tür bir hayali kurarken zevk almışsın ki burada karşımdasın öyle değil mi? Bu arada her ne kadar bu insanların bir kavram karmaşası yaşadığına inansam da en çok bu tarz insanlarla zaman geçirmekten zevk alıyorum. Hatta özellikle “erkeğin maço olsun” diyenlerin de sayısı bir hayli fazladır ve onlar da olayı bu şekilde (benim gibi) yaşamayı sever, bana inanın.

Aşk Tadında Arkadaşlığı Siz De Hayatınızda En Az Bir Kez Yaşamalısınız

Ben tam da bu tarz bir Travesti Konya aşk macerası yaşadım bu gece. 37 yaşına gelmiş ama sağlam yakışıklı, fit ve esmer bir adamla onun ilk deneyimi olarak zaman geçirdim. Bu tarz insanlar hayallerini yaşarken neler kurar kafalarında bilemem ama ben hem a hem de p olabilen biseksüel bir çıtır olarak böyle bir erkekle zaman geçirirken özellikle AP olmanın dibine vurmayı severim. Nedense bu tarz erkekler p olmak konusunda da isteklidir ama bendeki gibi kalın, damarlı ve uzun bir malafatın altında aşırı inlerler. Ah ne eğlencelidir o inlemeler anlatamam.

Mert ismindeki bu yakışıklı geldi. Tam bir motorcu. Motorla gelmiş bana kadar. Üzerinde hâlâ motor ekipmanları var ve o havayı da severim. Önce sakso çektim bir güzel ve ben sakso çekerken partnerimin prezervatif kullanmasını asla istemem. Sonra alt kısmını tamamen soydum, bacaklarını ayırdım ve göt dilledim. O an biraz çekindi ama o masumiyet bile eğlenmeme neden oldu derken sikilmeden önce sikmenin enfes bir lezzeti vardır. Önce bu lezzeti tattım. Bol acılı sevenler için ben yaşanabilecek en tatlı armağan ettim erkeğime ve bence bu gibi bir şeyi siz de hayatınızda en az bir kez yaşamalısınız.

Etiket yok

343 genel görüntüleme, 1 today

  

İlan ID: 688658f8e73f2a51

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız