KONYA TRAVESTILERI

 

Seks Oyuncakları Kullanıp Kullandıran Konya Travesti Bengü

Seks Oyuncakları Kullanıp Kullandıran Konya Travesti Bengü - Resim1

Basit bir seks yaşayacaksan o zaman burada ne işin var? Gerçi (hiç olmaması gerek ama maalesef) burada basit kadınlar da var. Konya Travesti dediğin kadın seks ve sohbet konusunda gerçekten üst segment olmalıdır. Ben bu konuda ödün vermem, erkeklerimi tepeden tırnağa eğlendiririm. Şu kesin eğer benimle zaman geçirirsen farkımı hissedersin hem de derinliklerinde bir yerde.

Sekste Seks Oyuncakları Kullanmayı Da Kullandırmayı Da Seviyorum!

Sana şimdi kendimden bahsetmem de lazım… e ne de olsa resimlerim yok. İlanlarda resim yayınlama mevzusuna her zaman temkinli bakmışımdır, güvenilir değil. Lakin eğer bana ulaşırsan elbette benim de seni görmem kaydıyla önce sana hemen resimlerimi gönderirim. Gelelim benden bahsetmeye, 27 yaşında ve zarif, uzun bir kadınım. Hatlarım yerindedir, 91 61 91 bedendeyim ve buğday tenliyim. Sıradan bir güzel kumraldaki tüm detaylar bende. Bunlar haricinde dış görünüşle alakalı pek bir farklılığım yok. Hatta bana dışarıdan bakınca “fazla mı sakin acaba” diye düşündürürüm insanı. Tamam ama sakin olmadığını anlamak için benimle yatağa girmelisin.

Bak aşkım, sana bir şey söyleyeceğim ama dikkatli oku, anlaman lazım… sekste seks oyuncakları kullanmayı da kullandırmayı da seviyorum! Eğer sadece seks oyuncaklarını kullandırmayı seviyorum deseydim, bu durum pek de önemli değildi ama ben bu muhteşem oyuncakları kullanmayı da seviyorum. Kısacası bana açık fikirli & yürekliysen gelmelisin. Açık fikirli olmanın yanında senden yürekli olmanı da bekliyorum evet çünkü bilhassa strapon ve dildo seçimlerim yürek gerektirir, demedi deme. En temelde benim için seks seksleri sert erkeklerle yaşamayı seven, olayına gerçekten önem veren bir kadın denebilir. Bence bu yanlarımı tamamen seversin. Hatta eminim benim seksim gibi sohbetimi de çok seversin.

Etiket yok

568 genel görüntüleme, 3 today

  

İlan ID: 77762a70e8fa14d8

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız