KONYA TRAVESTILERI

 

Büyük Memeli Konya Travesti Emel

Büyük Memeli Konya Travesti Emel - Resim1

Meme arası seksim enfestir. 93 beden olan memelerim sayesinde size hülyaları yaşatırım. Öte yandan yine 93 beden olan kalçam sayesinde sizi enfes bir analla memnun ederim. Balık etli, kumral ve 23 yaşında gayet seksi & güzel bir kadınım ve tabii ki deneyimliyim. 3 hatta 4 senedir Konya Travesti görüşmeleri yaşıyorum. Bu sene okul bitti, artık tüm ilgimi ve dikkatimi sizlere verebilirim. Evim var, sizi bende ağırlarken masajdan alkollü sohbete her güzelliği yaşamanıza da neden olabilirim. Öte yandan sağlam seksim sevişmeyle ve sohbetle süslüdür. Bence ben tanımaya değer bir kadınım. Sizce de öyle değil mi?

Ucuza ve Sağlam Erkeklerle Zaman Geçiririm

Bu arada bebeğim, gerçekten sağlam bir kadın olmama rağmen sizinle ucuza zaman geçiriyorsam elbette bunun bir nedeni vardır. Ucuz Travesti Bayanım çünkü tatlım ben sadece beni gerçekten hak eden insanlarla zaman geçiririm. Öte yandan grup sekslere de olmaz demem. Hatta seksi olabildiğince bilinenin dışında, çılgın yaşayalım. Ne dersiniz?

Eğer çiftler benimle zaman geçirmek isterse olmaz demem. Hatta swinger seksleri bir güzel biseksüel performansımla taçlandırabilirim. Size kendimi böyle cümle cümle anlatmam çok zor. Oysa bana ulaşırsanız hemen beni yaşayarak anlamına neden olabilirim. Bu arada telefon numaram var elbette ama her zaman her yerde paylaşmam. Madem burada mesajlaşmak mümkün e o zaman önce bana mesaj atın. Kısa zamanda sizde bir ışık olup – olmadığını anlar ve karşılık veririm. Merak etmeyin, kimsenin gereksiz yere zamanını çalmak gibi bir olay içine asla girmem e ne de olsa zaman denen şey benim için de kıymetli.

Etiket yok

672 genel görüntüleme, 2 today

  

İlan ID: 2216312e82a75949

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız