KONYA TRAVESTILERI

 

Deli Gibi Sevişen Konya Travesti Derya

Deli Gibi Sevişen Konya Travesti Derya - Resim1

Derya adım, 23 yaşındayım, 91 61 91 bedende ve esmer & kapkara saçları – gözleri olan hatta gözleri kendiliğinden sürmeli, yanakları uzun ve zarif bir kadınım. Eğer Travesti Konya güzelliğimin seni gerçekten ne kadar etkileyeceğini anlamak istersen o zaman bir an önce bana ulaş hayatım çünkü sana resimlerimi gösterebilirim hemen. Sekste de gayet iyiyim. O an dilimi ve parmaklarımı kullanırım, dudak dudağa sevişirim. Ben aslında seks sırasında genelde erkeklerimin ihtiyacı olan neyse benimle onu yaşamalarına neden olurum. Seninle zaman geçirirken de bu duruma odaklanacağım. Eee aşkım seni memnun edersem eğer eminim sen de beni memnun edersin.

Performansına Yönelik Azdırıcı Hareketler Yaparım

Konya Travesti olduğum zaman kondomla alakalı ödün veremem. Hatta her zaman sekslerime dair tek şartım temiz ve sağlıklı olmasından yanadır ama ben sana sakso çekerken prezervatif kullanmanı elbette istemem. E o zaman ben de eğlenemem ki göt deliğine kadar yalarım. An gelir seni ayak fetişiyle de memnun ederim. Hatta hayatım ben grup sekslerde seninle zaman geçirirken çılgınlığımı biseksüellik bir şekilde tamamlayabilirim ki biseksüellik bence hem kadın kadına iken hem de erkek erkeğe iken güzeldir. Eğer grup seksleri çift olarak yaşamak isteyenler olursa ben çiftler halinde yaşanan durumlardan da asla kaçmam, bilginiz olsun.

Telefon numaram belli. Beni tanımak isterseniz eğer o zaman arayabilirsiniz. Sohbet konusunda da her zaman en az seks konusunda olduğu kadar çok istekliyim. Lütfen beni aramak konusunda asla çekinmeyin. Hadi sizi bekliyorum. Sizlerle sağlam bir şeyler yaşamak benim için de çok önemli, bunu anlarsanız eğer sizinle çok kaliteli şeyler yaşayabiliriz demektir. Bir olayda kalite varsa o zaman ben de varım! Bundan emin olabilirsiniz.

Etiket yok

488 genel görüntüleme, 2 today

  

İlan ID: 42663826679af14f

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız