KONYA TRAVESTILERI

 

Fantazi Seven CD Konya Travestilerinden Gönül

Fantazi Seven CD Konya Travestilerinden Gönül - Resim1

Gönül adını Konya Travestileri olduğum sırada kullanırım. Gerçi ben bu ortamda görüşmeler yaşamaya başlayalı çok olmadı ama birçok erkek için şimdiden unutulmaz bir kadın olmayı başardım bile. Bakımlı, 32 yaşında ve esmer, mavi gözlere & uzun – dalgalı olan ipeksi saçlara sahip üstelik yanağı gamzeli, beli ince 91 61 91 bedende çok güzel ve seksi bir kadınım. Böylesi bir güzelliği anlamak sadece görmekle mümkündür, biliyorum. E o zaman hayatım bana ulaşmayı ve bir an önce beni görmeyi ister misiniz? O ara ben de sizi görürüm. Bir erkeği önce bedenen sonra da ruhen beğenmemişsem asla kabul edemem. Bende hiçbir görüşme sadece para için yaşanma, ucuz ama muhakkak benim için de çok eğlenceli bir şeyler yaşamaya çok önem veririm.

Sohbet De En Az Seks Kadar Mühimdir…

Sek öpüşmeden olmaz. Sevişmenin ilk kuralı olaya öpüşerek başlamakla alakalıdır. Kaç Konya Trv görüşmelerini dudak dudağa olacak bir şekilde yaşıyor? Neredeyse hiç! Sadece bu nedenle bile diyebiliriz ki çoğu ortam kadını sallamasyon yani işe yaramaz. Bu arada tamam ben seninle olayımıza dudak dudağa başlarım ama soft olan bu eylem aynen bu şekilde devam etmek zorunda değil.

Soft sekslerde de hard sekslerde de çok iyiyim, Travesti Konya görüşmelerimi genelde erkeklerimi memnun edecek şekilde yaşatırım. Şu kesin, sizden her zaman kondom kullanmanızı isterim ama oralda değil. Üstelik anal da benim için eğlenceli bir seks türüdür. Böyle sadece burada size kendimi anlatarak beni anlamanıza neden olamam. Beni anlamak için benimle zaman geçirmelisiniz, hadi bana ulaşın! Sizi bekliyorum.

Etiket yok

1114 genel görüntüleme, 2 today

  

İlan ID: 62862fdca4e572d4

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız