KONYA TRAVESTILERI

 

Grup Seven Konya Travesti Çıtır Yıldız

Grup Seven Konya Travesti Çıtır Yıldız - Resim1

Selam canlar. Ben Yıldız. Konya Travesti olmak daha önce aklımın kıyısından bile geçmezdi, keşke geçseydi. 35 yaşında deneyimsiz bir ortam kadını olmanın güzel yanları da var tamam ama açıkçası sizlerle olmayı bu denli çok seveceğimi düşünmezdim. Sizi sevmemdeki en önemli nedenlerden biri yine benim. Hayatım ben her zaman hayatıma sadece en özel insanların eşlik etmesine müsaade edebilirim, bu anlamda çok katıyım. Şöyle söyleyeyim ne bedenen ne de ruhen beğenmediğim bir erkekle olamam (imkânsız). Üstelik o erkek yatakta da iyi olmak zorunda. E ne de olsa ben o an erkeğimi yatakta olması gereken en iyi şekilde eğlendiriyor olacağım. Yatakta iyiyim çünkü sevişirim hem de sevişmelerim erkeğim odaklıdır. O an sevişirken ben sana özen gösteririm. Örneğin çılgın bir erkek olabilir benimle oyun tadında seksler yaşamak isteyebilirsin, neden olmasın? Hatta benimle seks oyuncakları kullanıp – kullandırarak da zaman geçirebilirsin, ben sana bu gibi imkanlar sağlıyorum.

Grubun Fazla Olması Beni Daha Çok Tahrik Ediyor!

Öte yandan hayatım uslu erkekler için ekstra soft ve bol öpüşmeli bir sevişme stilim vardır. Fark ettiğiniz mi bilemem ama her türlü erkeğini çok ama çok memnun edebilen bir kadınım.
Seninleyken sana odaklanırım, ben tüm fetiş ve fantezilerinin en iyi halini yaşamana neden olurum. Basit bir anal seks bile Travesti Konya olduğum zaman benimle çok eğlencelidir. Çünkü hayatım analdan önce hazırlanırım. Hatta seksten önce kişisel hijyene çok önem verdiğim için (isteğe göre beraber olacak şekilde) bir duş maceramız olur. Bende bol sohbetli ve tabii içkili hatta masajlı bir olay yaşarsın. Eğer amacın grup seks ise arkadaşlarını alıp – gelmene asla hayır demem. Seni her şekilde eğlendiririm.

Etiket yok

436 genel görüntüleme, 1 today

  

İlan ID: 68663c3a2a804daf

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız