KONYA TRAVESTILERI

 

Grup Yapan Konya Travesti Ateşli Bahar

Grup Yapan Konya Travesti Ateşli Bahar - Resim1

Kadın kadına seksler de hoş. En azından ben seviyorum ama sadece kadınlarla zaman geçirmem. Erkekler de eğlenceli. Biseksüel bir Konya Travesti olduğum için kadın kadına sekslerin yanında sizlere bilhassa biseksüel grup sekslerde şahane şeyler yaşatabilirim. Hatta en favori seks türüm budur. Bu nedenle bu tarz bir olayı tepeden tırnağa sizin için ben ayarlayabilirim. Hatta hayatım eğer arzu edersen mekân, içki ve masaj gibi ayrıcalıklarım da olur. Buna rağmen yaşadığı görüşmeleri seven bir kadın olarak senden çok az ödeme alırım, inan bana.

Biri Yakışıklı Biri Güzel İki Çılgın Ruh

Benim gibi bir kadın eğlendirir. Çünkü ucuz, güzel ve azgındır. Lakin yine benim gibi Konya Trv standartları vardır. Bu standartlar erkeklerle alakalı olur. Ben de asla bedende beğenmediğim, kafada anlaşamadığım bir adamla olmam, olmak da istemem. Çünkü tatlım birliktelik denen olayın içi – dışı zevk olmalı. Eğer başta partnerimi gözlerimle sevmezsem sonra nasıl tepeden tırnağa memnun edebilirim. Ben 23 yaş, kızıl ve yeşil gözleri olan seksi bir kadınım. Bedenim güzeldir… lakin bende olay asla sadece bedenle alakalı değil, ruhla da alakalı.

Hayatım ben ve eşim bir escort kadının size verebileceğinden çok daha fazlasını veririz. Her zaman grup seksler yaşama kuralımız var. Tamam ama o grup seks içinde an gelir baş başa zaman geçirebiliriz. Üstelik grup seksleri olabileceği her türlü haliyle en iyi şekilde yaşamanıza neden oluyoruz. Biri yakışıklı biri güzel iki çılgın ruh size iyi gelmez mi? Gelir elbette… e o zaman hadi çok düşünmeyin de hemen bize ulaşın, sizi bekliyoruz.

Etiket yok

618 genel görüntüleme, 2 today

  

İlan ID: 2462f2595e285be

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız