KONYA TRAVESTILERI

 

Günlük Görüşme Yapan Konya Travestisi Nisan

Günlük Görüşme Yapan Konya Travestisi Nisan - Resim1

Bence Konya Travesti olmak başlı başına eğlenceli bir olay ama erkek arkadaş seçmek konusunda aşırı seçici olmalısınız. Ben öyle yapıyorum. Peki ama bu tutumum neye mal oluyor? Elbette sizinle çok ucuza zaman geçirmeme, hiç sorun değil. Hatta an gelir sürekliliği sizinle hiçbir ödeme almadan da yaşayabilirim ama beni ciddi anlamda çok memnun etmelisiniz, işte bu detaylar benim için önemli.

Fantezileri ve Fetişleri Bolca Yaşayacağın Olaylı Geceler

26 yaşında ve esmerim, sadece esmer Escort Bayanların değil bence ortam kadınlarının en güzellerinden birisiyim, yatakta da çok iyiyim. Ben sadece tek tip sekslerde değil teke tek sekslerden grup sekslere her zaman her türlü sekste en iyiyi veririm! E ne de olsa yaşadığım olay yakışıklı ve beni heyecanlandıran erkeklerle yaşanıyor, bu durumda zaten her kadın sizi çok memnun eder, buna inanın.

Genç bir kadınım ve aslında Travesti Konya olmakla alakalı çok deneyimli olduğum falan da söylenemez ama hayatım inan bana ben benimleyken şahane hissettiririm size. Grup sekslerden teke tek sekslere her şeyi mümkün olan en çılgın halleriyle yaşamanıza neden olurum. Yatakta an gelir uslu bir kız olur, sözünüzü dinler & her türlü emrinize ayak uydururum ama an gelir sizin sözümü dinlemenizi isterim ve inan bana o anlarda sizlerden asla basit şeyler istemem. Eğer benimle olmak istiyorsan o zaman bebeğim kendini mümkün olan en çılgın sekslere hazırla. Sana seks oyuncaklı ve seksi kıyafetli olaylardan bahsediyorum şu an. Eğer bu gibi delilikleri yaşamaya hazır değilsen beni yaşamaya da hazır değilsin demektir (maalesef).

Etiket yok

492 genel görüntüleme, 1 today

  

İlan ID: 76562fa44cf26552

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız