KONYA TRAVESTILERI

 

Köküne Kadar Saplayan Konya Travesti Açelya

Köküne Kadar Saplayan Konya Travesti Açelya - Resim1

İsmim Açelya. Yani Konya Travesti iken bu ismi kullanıyorum. Bu anlamda popülerim. Buraya yazma nedenim ilan olsun diye değil. Hani her zaman değil ama zaman zaman nadir de olsa bazı seksler bizim için bile mükemmel olabiliyor e ne de olsa seksi rutin olarak yaşamak bir de bunu iş gibi yapmak an geliyor seksin zevksizleşmesine neden olabiliyor ama dediğim gibi nadir de olsa bazı seksler ve bazı erkekler bize gerçekten özel hissettirebiliyor. İşte size bu gibi bir anı anlatacağım.

Daha dün gece bir adamla buluştum. Doğulu, kısa ve fit. Hani tıknaz derler ya? Ona benzer. Fit demişsem de aşırı kaslı falan değil. Sorun da değil, ben böylelerini daha çok seviyorum. Adam bana geldi ama suratında bir endişe var. Kısa bir sohbetten sonra rahatlamasına neden oldum. Daha önce hiçbir travesti ile birlikte olmamış. Evli, işinde – gücünde bir adam ve 32 yaşında. Neden bunca zaman bunu denemek için bekledi bilemiyorum ama madem gelmiş o zaman en iyiyi ona vermeliyim diye kısa bir sohbetten sonra sevişmeye başladım.

Ben sevişirken partnerlerimin sınırlarını yoklarım. AP bir Travesti Konya kadınım. Belki adam p olmak istiyor ama bunu itiraf edemiyor belki de adam bu gibi bir isteği var ama kendisi bile bilmiyor. Bu nedenle bu delikanlının da sınırlarını kontrol ediyorum mesela sakso çekerken göt deliğini dilliyorum. Müsaade etti. Gerçekten sevindim. Böyle tipleri severim ben. Biraz da parmak kullandım. O an bana “böyle yapmasak olmaz mı” dedi. Ben dedim, “olmaz”. Bir trav ile zaman geçirmenin işe yarar yanı budur.

Göt deliğinden taşağa bu adama sakso çekerken ani bir el hareketi ile domalttım. Onu sikeceğimin farkında ama ben sikimi henüz çıkartmadım. Sadece o olacağım sekslerde yarağı hiç ortaya çıkartmam ve bu seksi de o türlü bir şey sanmıştım. Yarağı çıkarttım, ağzına götürdüm. Başladı bu çok büyük almam demeye. Belli ki toy. Tamam dedim, sadece sürterim. Zaten bir kere sürtmek için yarağın başı değer sonra girer, bilirsiniz. Buna öyle bir geçirdim ki kaçmak için resmen çabalıyor, ama müsaade eder miyim? Asla! Domalttıkça domaltıyorum, her sikimi sapladığımda beli kambur oluyor, bir de kucağıma aldım, yarağım tam oturttum derken baktım bayılacak gibi oldu, boşaldım. Gerçekten çok zevk aldım, bunu inkâr edemem.

Etiket yok

182 genel görüntüleme, 1 today

  

İlan ID: 976658b939867565

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız