KONYA TRAVESTILERI

 

Konya Travestiye Özel Çılgın Bayan Gaye

Konya Travestiye Özel Çılgın Bayan Gaye - Resim1

Merhaba canım, ben Gaye. İsmimden ötürü beni gay (gey) sananlar olabiliyor, değilim saçmalamayın. %100 bir kadınım. O kadar ki hem Travesti olmak konusunda hem de daha 23 yaşında olduğu için genel anlamda erkekler konusunda deneyimsizim diyebilirim ama ben sizleri eğlendiririm. Bu durum bir detayla alakalıdır. Şimdi sizlere o detaydan bahsedeceğim ve acemi olmama rağmen sizi neden ve nasıl memnun ettiğimi bence siz de anlayacak, bana hak vereceksiniz.

İstisnalar Hariç Olmakla Beraber Her Türlü Fantaziye Açığım!

Sizi eğlendirebiliyorum çünkü ben güzel bir kadınım. 23 yaşında, 88 58 88 bedende ve yeşil gözlü, uzun – dalgalı saçlı bir kumralım. Öte yandan ben Konya Travesti olduğum sırada sadece eğer beni tatmin edecekse erkek o durumda evet diyebilirim. Benim için erkek arkadaşlarımı beğenmem önemlidir. Ben reelde de burada da ancak sizleri beğenirsem sizlere evet derim ama iki durumda da gayet iyi bir şekilde eğlendiririm. Bu arada bebeğim madem sizi seçmekle alakalı özellikle ısrarcıyım, sizi ucuza eğlendiririm.

Bende zaman geçirebiliriz, evim mükemmel değil ama ev sahibeniz ben olduğum için gayet samimi hissetmenize neden olurum. Sizlere de gelebilirim ama otellerde zaman geçiremem. Bu arada ben bana gelmenize özel sizi enfes bir de masajla eğlendiririm. Bence bu da benimle alakalı önemli bir detay ki ayrıca ben alkollü sohbetimle sizleri memnun etmek konusunda da her zaman %100 üzerinden %100 alan bir kadınım. Telefon numaram belli. Ajans kızı değilim, telefonlara kendim bakmaya çalışıyorum ve maalesef her zaman müsait olamıyorum ama eğer ararsanız – açamazsam bu durumda bana mesaj atarsınız. Ben yine sizlere ne kısa sürede dönmeye çalışırım. Sizi bekletmek bana göre de mantıklı değil, e ne de olsa benim için eşittir aşk gibi bir anlama geliyorsunuz.

Etiket yok

694 genel görüntüleme, 1 today

  

İlan ID: 912636c7ac961a81

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız