KONYA TRAVESTILERI

 

26 Yaşında Kızıl Saçlı AP Konya Travestisi Deniz

26 Yaşında Kızıl Saçlı AP Konya Travestisi Deniz - Resim1

Öncelikle selamlar… Deniz ben. Travesti Konya Bayanlardan biriyim. Sadece bu detay bile önemlidir, algılanmalı… ama görüşmelerime dair bana has durumlar var. Bu nedenle eğer benimle ilgileniyorsanız bu ilanı çok dikkatli bir şekilde okumanızı rica ediyorum. Zaman kaybetmeyelim… ne siz ne de ben. Zaman denen konu herkes için önemli bir konuda ne de olsa. Ben görüşmelerimi eğlenmek için yaşıyorum. Yüksek ödemeli ve zevksiz görüşmeleri yaşamaktansa eğlenceli, ucuz ve beni gerçekten mutlu edecek bir şeyleri yaşamayı tercih ederim. Madem amacım eğlenmek, o zaman ben beni memnun edecek şeylerden bahsetmeliyim.

Görüşmelerimdeki Temel Amaç Eğlenmek

Yataktayken AP olmayı seviyorum. Zaman zaman sadece A ya da sadece P olduğum olur ama genel anlamda bir birlikteliği AP olarak yaşarım. Ben sizden bunun sözünü alayım da ne olur ne olmaz. Öte yandan kendi evimde, adeta klasik bir Türk kadını tadında (hizmet ederek, içerek, sevişerek) sizlerle zaman geçirmekten çok zevk alıyorum. Hatta sizi masajımla eğlendiririm. Haberiniz olsun, masajım sallapati değildir, gerçekten bu işten anlarım.

Erkekte önem verdiğim beden her tür olabiliyor, kıllı – bıyıklı hatta iri (bear) adamlarla zaman geçirirken de mutlu olabiliyorum fit, genç delikanlılarla zaman geçirirken de (mutlu olabiliyorum). Yalnız şu önemli, bir bakışımda ilgimi çeken bir erkekle olmam ciddi anlamda önemli benim için. Ben mi? 26 yaşında, kızıl ve gözleri renkli, memeleri balon gibi olsa da 92 60 90 bedende gayet seksi bir kadınım. Temiz seksler yaşamak, o seks sırasında sağlıkla alakalı ödünler vermemek benim için çok önemli. Kişisel hijyen, temizlik gibi konuları çok önemserim. İstersen eğer bana ulaş, bu andan sonra sohbetimizi daha samimi bir ortamda yapalım, ne dersin?

Etiket yok

726 genel görüntüleme, 2 today

  

İlan ID: 695628ba08b93b38

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız