KONYA TRAVESTILERI

 

Gecelik Kalan Konya Travesti Ceylan

Gecelik Kalan Konya Travesti Ceylan - Resim1

Saatlik ya da birkaç saatlik görüşmeleri sevmem ya da günlük Konya Travestileri olmak istemem. Bence bu ortamda yaşanabilecek en iyi görüşme türü gecelik olandır, ilgi alanımda da her zaman bu oldu. Çünkü hayatım seninle enfes bir seks yaşayacağız ama unutma sohbet de en az seks kadar mühimdir… işte bu nedenle ben seninle yaşadığım olayı bende ve benim şartlarımda tam bir gece olsun isterim. Bu arada şartlarım gayet iyidir e ne de olsa bana geldiğin zaman masajdan alkole kadar sen ne arzu edersen onu bulacaksın. Erkeklerime kusursuz hissettirmeyi gerçekten çok seviyorum.

O An Tek Varlık Amacım Sizi Memnun Etmek

33 yaşında ve esmer, dul bir kadınım, 92 62 92 bedendeyim. Haberiniz olsun gözlerim yeşil. İşte bebeğim bu nedenle Konya Trv olduğum zaman sana güzelliğim anlamında enfes hissettiririm ama seksten sohbete eksiksiz gecelere çok önem veriyorum. Bu nedenle bana gelmen konusunda ısrarcıyım. Bende anal yok, grup sekslerle de ilgilenmem. Anal için hiçbir zaman yok diyemem, uzun süreli görüşüyorsak o zaman arada sana bunu armağan edebilirim, sorun olmaz.

Seks ne zaman güzeldir? Elbette sevişme eşliğinde yaşandığında. Bunu da insanlar eğer karşılıklı birbirini beğenmezse asla başaramazlar. Bir Travesti Konya olabilirim ama aptal değilim, sadece para kazanmak adına hiç ilgilenmediğim insanlarla zaman geçirmem & geçiremem. Sana eğer evet demişsem enfes bir şeyler yaşamana neden olacağım o kesin hem de çok ucuza. Hatta hayatım eğer hayalini kurduğum sürekliliği yaşamama neden olursan senden bazen ödeme bile almam. Bence bana dair bu yanı da çok seversin.

Etiket yok

885 genel görüntüleme, 1 today

  

İlan ID: 304630291a6d7ea6

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız