KONYA TRAVESTILERI

 

Sınırsız Fetiş Yapan Konya Travesti Banu

Sınırsız Fetiş Yapan Konya Travesti Banu - Resim1

Banu benim adım, 24 yaşında ve esmer, gerçekten çılgın ve seksi bir kadınım. 91 61 91 olan pürüzsüz tenim harikadır, ipeksi saçlarım hayranlık uyandırır ve esas bombaya gelin, gözlerim mavi! Güzel bir Travesti kadınım, güzel sevişirim ve sohbet ederim. Bu nedenle bebeğim inan bana ben benimleyken sende hayranlık uyandırırım. Hatta beni öyle sadece teke tek sekslerde hayal etme, seninle grup sekste de olabilirim. Eğer sende grup seksleri yaşamak için uygun bir çevre yoksa bunu da sorun etme, organizasyon sorumluluğunu baştan sonra ben üstlenebilirim, tamam mı?

Hem Güzel Hem De Deneyimli Bir Kadın

Genç bir kadın olabilirim ama sohbet ve samimiyetle alakalı deneyimliyim, Konya Travesti olduğum sırada erkeklerimi nasıl eğlendirmem gerektiğini bilirim, sizi de çok eğlendireceğim, bundan hiç kuşkunuz olmasın. Anal ya da oral olmayan bir seksin seks olabileceğine dahi inanmıyorum. 69 yapmaktan çok zevk alırım ve ben sizi kondomsuz saksomla kendinizden geçiririm. Hatta hayatım masajdan da iyi anlarım. Bunu da denemelisiniz.

Travesti Konya olduğum sırada tüm kontrol sizde. Ben o an sadece emirlerinize uyarım. Sekste erkeğimin seks kölesi olmaktan çok zevk alırım yalan yok… ama an gelir aynı güzel hareketi erkeğimden de beklerim. Olayımıza renk katmak için seks oyuncakları falan da kullanalım, çok eğlencelidir. Kısacası hayatım bende yok yok. Sadece güzel & genç bir çıtır değilim, bir erkeği memnun etmek için gereken her deliliğe sahibim. E o zaman bir an önce benimle tanışmaya ne dersiniz? Şahsen bunu ben de çok isterim.

Etiket yok

626 genel görüntüleme, 1 today

  

İlan ID: 7676305b221b9f39

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız