KONYA TRAVESTILERI

 

Konya Akşehir’den Kaliteli Travesti Şehriban

Konya Akşehir'den Kaliteli Travesti Şehriban - Resim1

Bebeğim ben her zaman olayın en kalitelisini yaşamana neden olurum. Travesti Bayan olduğum zaman sana en iyiyi verme arzum sadece seni memnun etmek için değil, sana o an ne kadar iyi hissettirebilirsem ben de o yaşananlardan en az o kadar memnun kalırım demek de ondan. 27 yaşında, kumral ve ela gözlere sahip seksi bir kadınım, kilom 50. Daha önce hiç vücut ölçülerimi almak gelmedi aklıma ama eğer bana ulaşırsan beni sarıp – sarmalayarak bunu sen de yapabilirsin. Uzun – düz saçlarım ve ela bakışlarımla ben seni gerçekten etkileyeceğime eminim.
Yatakta neden iyiyim? Çünkü bebeğim gerçekten sevişirim. Hani söylemiştim ya bende olay sadece seni memnun etmeye kalkmak değil. Seni eğlendiririm çünkü bunu seviyorum çünkü ben gerçek bir kadınım.

Grup Katılıma İzin Veriyorum!

Gerçekten sevişirim. Gerçek sevişmeler sevişmeyi dudak dudağa yaşamazsanız olmaz, değil mi? Bende bu var. Öte yandan bebeğim öpüşmeye başladığımız an benim için oral seks de başlamış demektir. Göbeğini, yan karnını, enseni ve hatta sakso çekerken ekstra olacak şekilde taşaklarını ve göt deliğini yalayabilirim ki ben oral seksi ayaklarında da hissetmene neden olabilirim. Şunu anlaman lazım Konya Travesti olduğum sırada en özel erkeklerle zaman geçiririm ve erkeklerimi oral seks sırasında kondomsuz eğlendiririm. Sakso da oral seksim bir parçasıdır, bu aşamada da senden asla kondom talep etmem. Elbette ben seni anal seksle de memnun edeceğim. Zaten bence anal ve oral ikilisi olmadan yaşanan hiçbir seks gerçek değildir, eğlendiremez. Evet… sana kendimi anlattım ama beni gerçekten tanımak için aslında tek yapman gereken bana ulaşmaz. Bana ulaşmaz, benimle zaman geçirmezsen sen sadece beni hayal edebilirsin, gerçekten asla tanıyamazsın.

Etiket yok

431 genel görüntüleme, 2 today

  

İlan ID: 959647190c8d2b93

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız