KONYA TRAVESTILERI

 

Sikmeye Gittiğim Sözde Konya Travesti Hatun Barby Beni Sikti

Sikmeye Gittiğim Sözde Konya Travesti Hatun Barby Beni Sikti - Resim1

Arkadaş arkadaşa bunu yapar mı demeyin, benimkilerden birisi, Emre bir süredir bana Ada diye bir kız var, efso, şahane deyip duruyor. Sürekli öyle siktim böyle siktim dediği için sonunda dikkatimi çekti ve sordum “oğlum bu Ada kim”, cevap komikti Konya Travestileri’nin en Barby’si dedi adam bana. Bunca zamandır bir travesti ile sikiştiğini mi anlatıyorsun sen bana dedim, güldüm ama zamanla öyle şeyler anlatıyor ki insan merak ediyor. Üstelik yanımda telefonda konuşuyor, sesi falan da şahane. Ulan dedim, kim bu Ada diye ben de aldım telefonu elime, az sohbet ettim. Ne mi oldu? Ben, Emre ve Ada bir gün bir evde baş başa bulduk kendimizi. Evet, gittim hatunun evine. Hatun taş gibi yalan yok. Ben bunu yolda falan görsem birkaç kere bakarım ama travesti ya? Bir de birkaç kere sordum, mal yerinde ya… insan korkuyor ya! E tabi ben Emre’ye de soramıyorum büyük mü diye, bana neden der piç, benimle alay geçer.

Bunlar önce Emre ile odaya girdi, sikiştiler. Sonra geldi, sohbet ettik, içiyoruz falan derken benimle de odaya geçti. Normalde Emre’ye kalsa hep birlikte grup istiyor ama olmaz dedim. Ben baş başa seks adamıyım. Üstelik nasıl desem birlikte olacağımız şahsiyet dönme. O an falso bir şey yaparım, laf olur. Baş başa seks en güzeli!

Ada soyunmadı hemen, sevişmeye başladı. Hatta benim de direkt soyunmama müsaade etmedi, beni hissetmek istiyormuş, ne âlâ. Bu gibi yaklaşımları severim gerçekten. Sevişirken bana öyle sakso çekiyor ki… işte o zaman dedim bu hatun gerçekten işi biliyor. Bir ara pantolon falan bende ne varsa çıkarttı, bana sakso çekerken birden bacaklarımı ayırdı ve şak diye götüme bir dil attı ama hızlı çok hızlı oldu bu olay, dur demeye fırsatım olmadı. Üstelik yalan yok, bu gibi bir durum ilk defa başıma geldi ve hiç de öyle rahatsız olmadım. Sonra bu devam etti yalamaya sonra kendisi soyundu. Bir de ağzıma verdi derken bir baktım sikmeye gittiğim sözde Barby hatun beni sikiyor. Ses etmedim. Çünkü öyle ilgileniyor ki benimle hem hoşuma gidiyor daha önce böyle bir şey yaşamadım hem de merak işte. Dedim sikmesine müsaade etmem ama arkama çekince dur, aman demeye kalmadı yıldırım gibi şaktı gitti bana.

Etiket yok

712 genel görüntüleme, 2 today

  

İlan ID: 898658334a192445

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız