KONYA TRAVESTILERI

 

Sarışın Azgın Konya Travesti Esc Damla

Sarışın Azgın Konya Travesti Esc Damla - Resim1

Gerçek bir sarışın Trv Konya bayanım. Mavi gözlü, uzun – dalgalı saçları (sarı) ve seksi bir kadınım, vücut ölçülerim 91 61 91. Uzunum, heybetli bir kadınım ve yatakta iyiyim. Kendi seks stilim var tabii ama her durumda erkeklerimi memnun edebilirim. Bunun için sekste de sohbette de erkeklerimin suyuna gitmemle bilinirim. Bunu ben de seviyorum. Neden mi? Çünkü bebeğim seni ne kadar çok memnun edersem sen de beni en az o kadar çok memnun edersin. Hatta ben görüşmelerimi iş gibi geldi – geçti şeyler olarak düşünmem, sizinle mümkünse eğer uzun süreli bir şeyler yaşama ve o yaşananların aşk tadında olmasına büyük önem gösteririm.

Hem Yatak da Hem Sevgilice Birliktelikler Benden Sorulur!

Neden Escort Travesti olduğunla erkeklerini ne kadar eğlendirdiğin arasında büyük bir orantı vardır. Ben eğlenmek ve eğlendirmek için sizinle oluyorum. Normalde kadınlar sizi sadece müşteri gibi değerlendiriyor ve sizinle sadece para için zaman geçiriyorlar. Bu durumda o kadınların (benden daha güzel olsalar bile) sizi tastamam memnun etmeleri imkansızdır. Bakımlı, seksi ve istekli bir kadınım. Bendeki istek gerçek ve her zaman bendeki isteği uyandıran yakışıklılarla bir araya gelirim. Sizinle bir araya geldiğimiz zaman yaşanan sekse ve sohbete ayrı önem veririm. Bu durum da size iyi gelir.
Kurallarımdan bahsedemem size çünkü uzun uzun yazabileceğim bir sürü kuralım yok. Bende sadece birkaç temel kural var. O kurallardan biri sizi beğenirsem eğer sizinle olmamla alakalıdır, bir diğer ise kondomla alakalıdır ama bu anlamda sizi üzmem çünkü saksoda hem çok iyiyim hem de o an kondom kullanmanızı istemem sizden. Yani hayatım biz bir araya bir gelelim, göreceksiniz, sizi memnun edeceğim.

Etiket yok

674 genel görüntüleme, 1 today

  

İlan ID: 5746344eabcec56d

sorun bildirin

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Yorum Yazınız